[vc_row centered_container=”true” css=”.vc_custom_1482797263922{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row rehub_container=”true” stickysidebar=”true”][vc_column]

73 Tempat Menarik Di Kuala Lumpur | Destinasi Terbaik Di Ibu Kota

Ibu negara Malaysia, Kuala Lumpur merupakan sebuah kota yang hidup tidak kira siang atau malam. Di sekitar kota ini ada sahaja yang menarik untuk dilakukan tak kisahlah secara percuma atau berbayar, tua ataupun muda, rajin tak rajin nak discover je ...

Pasangan Ini Buat Pre-Wedding Photoshoot Ala K-Drama ‘Crash Landing On You’. Beautiful lah!

Bila bercakap pasal K-Drama, salah satu drama yang selalu menjadi sebutan ramai sudah semestinya 'Crash Landing On You' Drama 'Crash Landing On You' mengisahkan tentang seorang waris orang kaya iaitu Yoon Seri (Son Yejin) dan pegawai ...

Rungkai Personaliti Diri Melalui Caramu Memegang Beg Tangan

Caramu, dan caranya berbeza! šŸ™‚ Bagaimana cara anda memegang beg tangan? Adakah anda lebih selesa menjinjitnya seperti biasa atau menggantungnya ke bahu agar ia sentiasa berada dekat dengan diri anda. Nah, menurut seorang pakar ...

Apa itu cinta?

Basyar Mustapha sedar anak muda dan perasaan cinta tidak dapat dipisahkan, tetapi perlu mengenali dan jelas mengenainya. Kita semua tahu cinta itu satu aspek yang besar dalam hidup. Tidak kiralah apa latar belakang kita, perasaan cinta itu wujud ...

73 Tempat Percutian Menarik Di Malaysia (Terbaru 2020)

ā€œAda Tak Tempat Menarik Selain Dari Hotel Yang Boleh Saya Tinggal Ketika Bercuti Nanti?ā€ Soalan ini sering timbul setiap kali kita merancang percutian. Ini kerana, selain daripada tempat menarik untuk dilawati, tempat yang dipilih untuk menginap ...

65 Tempat Menarik Di Melaka (Terbaru 2020) | Panduan Melawat Negeri Bersejarah

Kaya dengan kesan peninggalan sejarah dan penuh dengan tarikan moden menjadikan negeri Melaka destinasi sasaran popular pelancong tempatan dan antarabangsa. Melaka juga merupakan destinasi pilihan utama warga Ibu Kota yang mencari tempat percutian ...

7 hotel terapung di Malaysia yang romantik, sesuai untuk honeymoon dan bercuti

Siapa kata tiada tempat menarik di Malaysia untuk honeymoon? Berikut antara 11 hotel terapung yang penuh romantik, sesuai untuk honeymoon atau bercuti.   Siapa kata tiada tempat menarik di Malaysia untuk honeymoon? 11 hotel ...

Masih Single? 4 Tips Ni Confirm Buat Korang Bertemu Jodoh Tahun Depan!

Sekejap je dah nak habis tahun 2019 dan masuk tahun baru. Korang yang masihĀ singleĀ and availableĀ tu sampai bila nak bersendiri? Takkan Tahun Baru niĀ celebrateĀ sorang-sorang kot. Sempat lagi ni kalau korang nak cari pasangan sebelum tahun depan. ...

Andai Tiada Jodoh, Ucapkan ā€œKamu bahagia, saya juga pasti akan bahagiaā€

Apa yang anda akan rasa andai tiada jodoh dengan buah hati idaman? Adakah anda mampu ikhlas dengan perpisahan ini? Ada kalanya, ada orang yang sudah lama bercinta ataupun mengikat tali kasih, akhirnya ternyata tidak ditakdirkan untuk dapat ...

Dilema Dalam Membina Baitul Muslim: nak bercinta lepas nikah, tapi sebenarnya saya takut tak ada jodoh!

Bismillahirahmanirahim, sekadar kadar mencelah disebalik kesibukan dunia. Sekian lama saya pendam tentang benda ni untuk ditulis dan sekarang la baru Allah izinkan. Soal apa?   Soal baitul muslim aka nikah. Tepatlah dengan keadaan ...

[/vc_column][/vc_row][/vc_section]

Jomdating.my
Logo
Reset Password